Larm och säkerhet

De flesta inbrott sker vardagar på dagtid, men med våra säkerhetslösningar för hus och fritidsbostäder kan du på ett smidigt sätt skydda dig från objudna gäster. Curator är certifierad installatör för både inbrotts- och brandlarm med hög säkerhet, och vårt fokus är att det ska vara enkelt att använda för alla i familjen.

Produkterna som vi jobbar med är certifierade och kommer från världens främsta leverantörer av säkerhetsteknik. Utifrån dina behov installerar vi den säkerhetslösning som passar dig, och givetvis utför vi alla arbeten under fullständig sekretess och med personligt ansvar.

Curator är certifierad Anläggarfirma Inbrottslarm sedan 2003.

Vi är certifierade hos SCAB Svensk Certifiering, se vårt certifikat här.

Nookbox Produktbild

NookBox - hemmalarm

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NookBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina funktioner för smarta hem.

NookBox innehåller allt du behöver för att bygga ditt säkerhetssystem och smarta hem. Koppla upp andra produkter som en temperatursensor och de synkroniseras sömlöst för att göra ditt hem ännu smartare. NookBox app ger dig möjligheten att styra alla dina produkter från en plats - din smartphone. NookBox är den enkla vägen till ett smart hem!

Här ser du NookBox-filmen.

Läs mer här

Spisec Miljo2 300X225

Spisvakt - för din trygghet

Bränder på spisen är den absolut vanligaste brandorsaken vi har. Därför installeras allt fler spisvakter i svenska hem. Spisvaktens uppgift är att vaka över spisen och bryta strömmen innan en brand bryter ut.

Matlagningen kan tryggt fullföljas utan avbrott och begränsningar. Curators spisvakt från Spisec AddOn behöver inga timertider och ger därför ökad säkerhet utan onödiga hinder. Den bryter alltid strömmen om fara uppstår - och bara då!

Händer Trygghetslarm

Trygghetslarm som du alltid har i din närhet

Med ett trygghetslarm kommer du snabbt i kontakt med en larmcentral. Curator erbjuder systemlösningar för alla behov och med olika funktioner bl a klartextfunktion, samtalsfunktion med ljud och mobilintegrering. Det går att ansluta trådlösa larmknappar, trampmattor, sängvakter, brandvarnare, personsökare, skrivare för loggning av händelser mm.

20200127 8Y1A3677 Web

Brandlarm

För att minimera brandskador är det viktigt att branden upptäcks så tidigt som möjligt.

Vi installerar produkter som är noga utvalda och testade för att passa svenska förhållanden. Kombinera gärna din anläggning med ett åskskydd så minimerar du risken för brand orsakad av åskoväder. Vår  specialkompetens inom åskskydd samt att samordna installationer vilket innebär hög driftsäkerhet så att till exempel ett blixtnedslag inte slår ut inbrottslarmet.

Curator följer Försäkringsförbundets tekniska kvalitetskrav för prestanda och tillförlitlighet. Vi ansluter även brandlarm till godkänd larmcentral.

Kontor 910X350

Serviceavtal och fjärrsupport

Teckna serviceavtal med oss och då kan även vår fjärrsupport ingå. I de flesta fall kan vi lösa problem via en fjärruppkoppling mot din anläggning, du får på ett smidigt sätt en snabb och professionell service.

Begär gärna en offert av oss, klicka här och fyll i formuläret.

Vi hjälper dig gärna med Larm och säkerhet!

Henrik Jonasson

Projektledning Strömstad, Fjällbacka, Ed 010 762 40 34

Christoffer Bäcker

Projektledning Uddevalla 010 762 41 09

Tobias Georgsson

Projektledning Göteborg 010 762 40 41