IT- och datasupport

Du har säkert minst en dator i ditt hem, utöver någon padda och mobiltelefoner. Detta är teknik som du använder dagligen året runt och då skall det ju funka utan irriterande avbrott. Du kan säkert ordna och fixa en hel del själv, eller med hjälp av vänner, släktingar, grannar med flera? Men ibland kommer man till ett läge där man behöver annan typ av stöd med sina IT-prylar i hemmet, eller när du själv och dina släktingar har tröttnat på att hela tiden försöka fixa de problem som uppstår.

Det är där, i det läget som Curator kommer in. Vi ser över din utrustning och din mjukvara. Om vi hittar att du saknar någon uppdatering, du har för mycket lagrat på din dator eller andra problem så hjälper vi dig rätta till dessa.

Vi är Microsoft Partner och dessutom erbjuder vi diverse tjänster inom virusskydd, backup etc. Vi har egen teknikverkstad där vi lagar och byter delar, och i värsta fall så säljer vi även datorer, främst från Fujitsu.

Teckna serviceavtal med oss och då kan även vår fjärrsupport ingå.

Dator Soljlus Händer Curator

RUT-avdrag

Enligt Skatteverket är många arbeten med IT- och datasupport godkänt för RUT-avdrag. Du kan få 50% av arbetskostnaden i RUT-avdrag. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

MS Office 365

Support och försäljning, mjukvara

Curator är Microsoft Partner och det innebär att du får professionell rådgivning och leverans av Microsoft olika mjukvaror tex Microsoft 365.

Vi har valt att samarbeta med svenska Storegate när vi erbjuder back-up i molnet. Vill du ha en fysisk back-up hos dig så erbjuder vi ett flertal olika lösningar som NAS, extern hårddisk etc.

Virusskydd är kanske den viktigaste funktionen i din dator, padda, mobil etc. Låt oss installera och hjälpa dig att sätta den säkerhetsnivå som är optimal för dig med vår finska programvara F-Secure SAFE.

Vill du registrera en domän, egna e-postkonton eller ha hjälp med administrationen så får du hjälp även med detta hos oss på Curator.

Fujitsu Dator I Miljö

Support och försäljning, hårdvara

Curator är Fujitsu PC-Partner för både stationära och bärbara datorer. Vi har hela Fujitsus sortiment så kontakta oss så hjälper vi dig med en komplett dator, allt efter dina behov.

Vi har även all övrig hårdvara som behövs, skrivare, skärmar, tangentbord, möss, kablar, routrar, accesspunkter och mycket mer.

Du kanske behöver en större extraskärm till din bärbara dator, då hjälper vi dig med en dockningsstation för skärmen och alla övrig kringutrustning.

Reparation Av Dator Uddevalla

Reparation och service

Curator har egen elektronikverkstad i Uddevalla. Här utför vi reparationer och service på bland annat datorer och IT-produkter. Det vi inte kan, eller får reparera sänder vi till andra märkesverkstäder, allt för att garantier skall gälla på dina datorer och IT-produkter.

Kontor 910X350

Serviceavtal och fjärrsupport

Teckna serviceavtal med oss och då kan även vår fjärrsupport ingå. I de flesta fall kan vi lösa problem via en fjärruppkoppling mot din dator, du får då på ett smidigt sätt en snabb och professionell service.

Begär gärna en offert av oss, klicka här och fyll i formuläret.

Vi hjälper dig gärna med IT- och datasupport!

Daniel Ström

Projektledning IT 010-762 41 24