Anlita riktiga elektriker

Byta eluttag? Det ordnar vi. Dra ny el i hela hemmet? Byta elskåp? Installera solceller eller laddbox? Eller se till att du sparar pengar genom smarta ellösningar? Det ordnar vi också. Vi gör stort som smått. Oavsett om du bygger nytt, bygger ut, eller vill säkra upp hemmet så gör vi på Curator jobbet. Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Vi har lång erfarenhet inom teknik och installation. Våra kunniga elektriker hjälper dig med allt från översyn av el i äldre hus till att installera handduksvärmare i badrummet i ditt nybyggda.

Låt oss göra en översyn och grundlig genomgång av elinstallationerna i din fastighet, det är en bra försäkring mot t ex brand och självklart även mot personskador. Vi kan många gånger även ge tips och råd kring ny smart teknik och energibesparande åtgärder.

Ett område som ger en stor effekt är att titta på rätt ljussättning, både inomhus och utomhus. Ofta sparar man energi samtidigt som man kan skapa en funktionell, personlig och stämningsfull miljö.

Hos Curator har du även tillgång till hela ELON-kedjans utbud av småel och vitvaror, både i vår ELON-butik i Fjällbacka och via elon.se. Du kan beställa på elon.se och få varorna levererade i butiken. Där kan du även lösa betalning, även delbetalning.

20200127 8Y1A3525 Web

Elsäkerhet

Vi har stort fokus på säkerhet enligt gällande regler. Att du själv kontrollerar din elanläggning och dina elprodukter med hjälp av Elsäkerhetsverkets råd och tips är ett bra första steg till ett elsäkert boende.

Elsäkerhetsverkets informativa filmer hittar du här

Läs mer på Elsäkerhetsverkets hemsida, klicka här

Elsäkerhetsverkets checklista för ett elsäkert hem hittar du här

Tag kontakt med oss så hjälper vi dig med att elsäkra ditt boende. Använd formuläret eller tag kontakt med någon av våra experter.

Vi hjälper dig gärna med Elinstallationer!

Timmy Ahlström

Projektledning Fjällbacka 010 762 40 04

Jeanette Toftedahl

Projektledning Strömstad, Ed 010 762 39 86

Conny Lindh

Projektledning Uddevalla 010 762 40 81

Jim Åberg

Projektledning Göteborg 010 762 40 76