Kontor & Butikslokaler

Curator är en trygg och långsiktig teknikpartner till fastighetsbolag, butikskedjor samt små och medelstora företag i hela västra Sverige. Vid om- och nybyggnation i tex kontor och butiker är vi ofta involverade redan från första skissen. Vi är aktiva med rådgivning och tips – från projektering till slutbesiktning. Men för oss tar inte jobbet slut där. Curator erbjuder löpande support och serviceavtal – allt för att du skall kunna lägga din tid på din verksamhet.

För oss är det viktigt att våra kunder har en uppdaterad tekniklösning som är enkel och smidig att hantera, som ger en trivsam miljö samt en god driftsekonomi.

Teknisk bredd och engagemang

Curator är ett teknik- och installationsföretag som arbetar med fastighetssystem inom ventilation, elteknik, lås, larm, passersystem, kameraövervakning, IP- och mobila telefonväxlar, IT, nätverk, hiss, solel, laddstationer, styr-, regler- och energitjänster.

Vi är certifierade för ett flertal olika system för styrning av funktioner i fastigheter, bland annat Trend, Plejd, KNX, ASSA ARX, NookBox, Control 4 med flera.

ISO-certifierad, trygg teknikpartner 

Som ett tydligt bevis på att vi arbetar med våra kunder i centrum samt med ständig utveckling och förbättring av våra interna och externa rutiner så är Curator nu ISO-certifierade enligt ISO 9001 (Kvalitet) ISO 14001 (Miljö) och ISO 45001 (Arbetsmiljö). Allt är dokumenterat i vårt kompletta ledningssystem för bland annat planering, installation och uppföljning. Det är en extra trygghet för dig som kund.

Kvinna Hjärta Händer

Vi fokuserar på relationen

Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Därför ger vi dig råd och tips med fokus på

  • minskade kostnader

  • smarta lösningar

  • bättre komfort

  • snygg design

  • modern teknik

  • högre säkerhet