Hiss i ditt hem - livskvalitet

En hiss i hemmet ger dig livskvalitet. Glöm att bära möbler, matkassar och stora väskor upp och ner för trappor. Har du begränsad rörlighet är en hiss, av något slag i ditt hem en fantastisk möjlighet till ökad livskvalitet en lång tid framöver.

En hiss öppnar också ditt hem för alla du bryr dig om. Föräldrar, vänner och släktingar kan enkelt besöka ditt hem när som helst, vilket innebär fler middagar och sammankomster för dig och dina nära och kära!

Curator samarbetar med svenska, ledande och rikstäckande hisstillverkare med syfte att anpassa det svenska samhället för funktionshindrade, i privat och offentlig miljö. Curator erbjuder ett komplett sortiment av hissar som passar i alla miljöer, inomhus såväl som utomhus, vertikala hissar såväl som stoltrappsliftar.

Aritco Homelift Function Grocery Landscape L Curator

Världsledande svenska leverantörer

Curators leverantör Aritco har som vision att göra hissar till en naturlig del av husägarnas liv.

Innovation, tillförlitlighet och lagarbete är den gemensamma grunden för allt Aritco gör och man söker ständigt nya sätt att förbättra, både när det gäller produkten, miljöpåverkan och kvalitet, liksom designen och användarvänligheten. Säkerhet och tillförlitlighet är högsta prioritet, och naturligtvis följer Aritco Europas högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Alla Aritco-hissar är utvecklade och producerade i Kungsängen, Sverige.

Här kan du se filmen som beskriver vår nyaste hissmodell, Aritco HomeLift.

Foto: Aritco, Erik Undéhn

Rembrandt Lift

Stoltrappslift - bekvämt, praktiskt och nödvändigt

Rätten till en bekväm och behaglig tillvaro för alla funktionshindrade är självklar. En stoltrappslift är ett mycket uppskattat hjälpmedel och kan installeras i ytan med din befintliga trappa. Vi har många olika modeller för både svängda och raka trappor.

Vi på Curator har erfarenhet av att installera hissar av alla slag sedan 1970-talet och har genom åren valt ut de leverantörer som fungerar bäst och har en pålitlig service. Vår leverantör av stoltrappsliftar, MRP utvecklar och producerar sina produkter i Arlöv, Sverige, och det har de gjort i över 40 år.

RA 2000 Från Sidan

Plattformslift, både inne och utomhus

Att ha tillgänglighet både inomhus och utomhus när man har funktionshinder ger ökad livskvalitet. En plattformslift är ett mycket uppskattat hjälpmedel och kan installeras i ytan med din befintliga trappa. Vi har många olika modeller för både svängda och raka trappor.

Vi på Curator har erfarenhet av att installera hissar av alla slag sedan 1970-talet och har genom åren valt ut de leverantörer som fungerar bäst och har en pålitlig service. Vår leverantör av plattformsliftar, MRP utvecklar och producerar sina produkter i Arlöv, Sverige, och det har de gjort i över 40 år.

CHF0739

Hiss-service vid driftstörning

Service – dygnet runt – året runt!

Det är viktigt att din hiss fungerar som den skall. Är du hiss-kund hos oss på Curator ingår alltid ett serviceavtal.

Felanmälan gör du enkelt, dygnet runt:

på telefon 010-762 39 00 

via e-post till felamalan.hiss@curator.se

Vi hjälper dig gärna med Hiss i ditt hem

Nicklas Holme

VD & Projektledning 010-762 39 01

Kalle Petersson

Projektledning 010-762 39 02