Experter på Smarta Hem

Den tekniska utvecklingen ändrar förutsättningarna och möjligheterna att konstruera, bygga och använda fastigheter och infrastruktur. Vårt sätt att se på det är att utgå ifrån behov och önskemål gällande funktioner och komfort vid val av lösning. Det blir lätt krångligt när vi fastnar i tekniska termer istället för att diskutera hur en fastighet, ett rum, ett kontor etc ska fungera och vilka behov som ska tillgodoses. Det vanligaste standardsystemet för moderna installationer och lösningar idag är KNX som går att kombinera med produkter från mängd olika tillverkare.

Curator arbetar även med andra integrerade system som t. ex. Wiser, KNX, Plejd, Control 4, NookBox mfl. Val av system beror alltid på våra kunders önskemål och behov i kombination med vår rådgivning.Traditionell belysning blir smart

Med Curators produkter från Plejd kan du få smart belysning samt styra andra funktioner i hela ditt hem.

Produkterna installeras av en behörig elektriker, men kräver ingen stor renovering i ditt hem för att börja styra ditt första rum. Allt du behöver är en Plejd-produkt som enkelt installeras till exempel bakom din lampknapp. Du kan lätt styra belysningen antingen från appen eller som vanligt från lampknappen.

Styrs med Wifi och/eller Bluetooth®.

Google Home och Apple Watch

Du kan använda rösten för att styra din belysning. Lägg till Plejd genom appen “Google Home” som du först laddar ner i Appstore eller i Google Play.

Du kan snabbt och enkelt styra dina belysningsscenarion med Apple Watch. Du hittar appen Plejd Watch i App Store på din klocka.

Trådlös synk
Tack vare funktionen trådlös synk behöver du inte spendera tid eller pengar för att dra kablar som förstör dina väggar eller tak. Plejds produkter kommunicerar trådlöst med varandra, vilket innebär att vissa kablar kan bli ersatta med trådlös styrning. Plejds produkter bildar ett meshnätverk via Bluetooth®. Detta innebär att alla enheter kommunicerar med varandra. Därför blir räckvidden lång och stabil.

Gryning Man På Berg

Smart Energi

Omställningen till ett mindre, och över tid ett fossilt oberoende samhälle kräver ny och innovativ teknik. Sol och vind används mer och mer som en betydande del av dagens energisystem. Men utvecklingen och innovationstakten är hög inom både kända lösningar och nya som väntar runt hörnet. Curator skall vara med och bidra till en smart och långsiktig energiomställning och energiförsörjning.

Istock 541282164

Smart Trygghet

En hemmiljö skall inte enbart vara säker, den skall även upplevas trygg. Smart Trygghet omfattar många av de miljöer vi rör oss i vår vardag - allt från offentliga byggnader, kontor, utemiljöer till den egna bostaden. Med andra ord där vi alla skall känna oss trygga.

Curator erbjuder en rad tjänster och lösningar inom larm, lås, TV-övervakning, trygghetslarm och mycket mer.

Vi hjälper dig gärna med lösningar för Smarta Hem!

Ove Tisell

Projektledning Strömstad & Ed 010-762 40 13

Fredrik Olausson

Projektledning Fjällbacka 010-762 40 04

Conny Olsson

Projektledning Fjällbacka 010-762 40 04

Conny Lindh

Projektledning Uddevalla 010-762 40 81

Jim Åberg

Projektledning Göteborg 010-762 40 76