Vi har flyttat!

Vi på Trestads Mobil Curator AB har flyttat in i nya fräscha lokaler på Kärragårdsvägen 6 i Uddevalla.

Årsskiftet 19/20 stod det klart att Curator AB köpte gamla Callenberg fastigheten som ligger bakom Erlingsbil/Toyota innan tunnlarna på vänster sida om man kör in mot Uddevalla Centrum.
Sommaren -20 flyttade Curator verksamheten från Fjällvägen in i de nya lokalerna på Kärragård. 

Nu har vi slått upp dörrarna för vår nya butikslokal och låsverkstad. Så vi har nu samlat hela Uddevallaverksamheten under ett och samma tak för att kunna ge dig som kund ännu bättre service och smidiga helhetslösningar. 

Telefoni har aldrig varit viktigare för er kommunikation än nu!

Själva samtalet mellan två eller flera personer är ert grundläggande behov. Men idag innefattar telefonilösningar så mycket mer. Trots att många faktiskt pratar mindre i telefon idag än tidigare, så använder vi våra telefoner mycket mer än någonsin. Vi sköter vår e-post, använder internet, sköter våra arbetsuppgifter via olika appar samt skickar och tar emot bilder, film och ljud som en mycket viktig del i vår kommunikation. Detta gör att både telefoni och IT mer och mer hänger ihop. När det hänger ihop på rätt sätt, ger det dig och dina kollegor möjlighet att göra ännu bättre affärer.

Ringup Logo Färg

Medlem i Ringup-kedjan

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag. I dagsläget har kedjan ca 60 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

1989 var dåvarande Trestads Mobil med och startade kedjan Ringup, så vi har varit med i, och utvecklat branschen i över 30 år.

I butiken hittar du blanda annat mobiltelefoner från Samsung, iPhone, Sony med flera av de större mobiltelefonleverantörerna.

Öppettider: Helgfria vardagar kl. 8-17

För mer information om vårt sortiment och våra tjänster ⬇

Klicka här för att komma till vår Ringup-sida!

 

Verkstad

Vår verkstad

I vår verkstad utför vi alla möjliga typer av fordonsinstallationer.

Montering av till exempel:

  • Ljud: stereo, baslåda, slutssteg, högtalare mm.
  • Bilinredning
  • Backkameramontering: personbil, lastbil och släp.
  • Alkolås
  • Extraljus, blixtljus, arbetsljus mm.
Tryck här för att komma till fordonssidan!

Vi hjälper dig gärna med Telekom

Carina Sävland

Telekom 010-762 41 23

Helena Holgersson

Butiksansvarig 010-762 41 28