Säkra upp driften av era anläggningar

Fastigheter och lokaler är beroende av att all teknik fungerar. Ni investerar både stort engagemang och resurser i era olika system och anläggningar och för att er verksamhet skall flyta på så måste dessa fungera tillsammans och var för sig, dygnet runt - året runt.

Curators serviceavtal för underhåll enligt plan samt löpande support och service minimerar risk för oförutsedda avbrott. Våra övervakande system ger indikation på eventuella skador, felaktigheter och problem långt innan ni och era kollegor märker det i er vardag.

Skulle olyckan ändå vara framme så är alltid vår Jourservice bemannad med skickliga tekniker, redo att lösa problem åt dig.

Du behöver helt helt enkelt inte oroa dig för dina fastigheter och lokaler - vi erbjuder en trygg och bekymmersfri vardag så att ni och era kollegor skall kunna ägna er åt det ni helst vill göra.

Vi hjälper dig gärna med Serviceavtal

Vill du veta mer om vad ett serviceavtal kan betyda för dig och din verksamhet skall du kontakta oss. Du kan även fylla i vårt kontakformulär så kontaktar vi dig.

Jörgen Rahm

Distriktschef Strömstad, Fjällbacka och Ed 010-7624006

Christer Nordgren

Distriktschef Göteborg 010-7624077

Stefan Axberg

Projektledning Uddevalla 010-7624048