Passersystem för fastigheter och lokaler

När det sker förändringar i fastigheter och lokaler vill man ha system som är skalbara. Vi på Curator har lång erfarenhet av att projektera och installera passersystem som kan förändras med våra kunders behov och verksamhet.

Med ett komplett system får du fullständig kontroll över vem som har tillträde till lokalerna, samt var och när detta får ske. Passerkort eller passertaggar som har tappats eller glömts på "fel ställe" kan snabbt spärras samt alla händelser registreras i systemet som är mycket lättanvänt.

Våra utvalda passersystem kan även integreras med larmanläggning.

Tu17hneiiisppt1d7ai3

ASSA ARX passer- och larmsystem

ASSA ARX är ett säkerhetssystem med både larm och passerkontroll, där all administration sker från ett gemensamt gränssnitt. Med ASSA ARX säkerhetssystem minimerar du kabeldragning och antalet installerade enheter eftersom samma centralenheter och läsare kan används för att administrera både larm och passerkontroll. Om du redan har ett ASSA ARX passersystem, kan du uppgradera ditt system med larm.

Med applikationen ARX Go kan du dessutom hantera och övervaka hela ditt passer- och larmsystem från en mobiltelefon eller platta. Se infofilmen om ARX Go här nedan.

ASSA ARX skapar trygget och kontroll

Vi hjälper dig gärna med Passersystem!

Kristoffer Zachau

Projektledning Strömstad, Fjällbacka, Ed 010-762 40 52

Tobias Georgsson

Projektledning Uddevalla, Göteborg 010-762 40 41

Gunnar Dahlin

Försäljning / Behörig Ingenjör Inbrottslarm & Kameraövervakning 010-762 40 51