Vi hjälper er med IT-support

Utöver surfplattor och mobiltelefoner har ni ett antal datorer i er verksamhet, och dessa skall helst fungera tillsammans. Nödvändig teknik som måste fungera utan irriterande avbrott dagligen, året runt. Ni hanterar och sköter en hel del själva, internt. Men ibland kommer man till ett läge där man behöver annan typ av IT-stöd.

Det i det läget som Curator kommer in och kan vara er externa support. Vi går igenom er utrustning och mjukvara. Eventuella brister och möjliga effektiviseringar som vi upptäcker dokumenteras och resulterar i ett prissatt förslag till åtgärder.

Curator är Microsoft Partner och dessutom erbjuder vi diverse tjänster inom virusskydd, backup etc. Vi har egen teknikverkstad där vi lagar och byter delar, och i värsta fall så säljer vi även nya datorer, och då har vi valt att främst samarbeta med Fujitsu.

Teckna serviceavtal med oss och då kan även vår fjärrsupport ingå.

MS Teams Curator

Support och försäljning, mjukvara

Curator är Microsoft Partner och det innebär att vi ger professionell rådgivning och leverans av Microsoft olika mjukvaror tex Microsoft 365.

Microsoft Teams har vuxit och blivit en viktig tjänst för många företag. Se en kort presentation här. Curator hjälper er komma igång med både mjukvara och hårdvara, anpassat till er verksamhet och behov.

Vi erbjuder back-up i molnet och där har vi valt svenska Storgate som mjukvaru-partner. Behöver ni dessutom kombinera med en fysisk back-up så erbjuder vi ett flertal olika lösningar som NAS, extern hårddisk etc.

Virusskydd är kanske den viktigaste funktionen i ert nätverk av IT-produkter som servrar, datorer, paddor, mobiler etc. Låt oss installera och hjälpa er att sätta den säkerhetsnivå som är optimal för er verksamhet med vår finska programvara F-Secure SAFE.

Vi hanterar även registrering av domäner, egna e-postkonton samt all administration som tillkommer.

Fujitsu Datorer I Miljö Curator

Support och försäljning, hårdvara

Curator är Fujitsu PC-Partner för servrar och klientdatorer. Vi har hela Fujitsus sortiment, så kontakta oss för hjälp och rådgivning för komplett hårdvara, allt efter era behov.

Vi har även all övrig hårdvara som behövs, skrivare, skärmar, tangentbord, möss, kablar, routrar, accesspunkter och mycket mer.

Era dokument etc är värda en riktig back-up. Utöver molntjänster så erbjuder vi ett flertal olika fysiska lösningar som NAS, extern hårddisk, RAID etc.

Ni kanske dessutom behöver en större extraskärm till era användare som har bärbara datorer, då hjälper vi er med en dockningsstationer för skärmar och alla övrig kringutrustning.

Reparation Av Dator Uddevalla

Reparation och service

Curator har egen elektronikverkstad i Uddevalla. Här utför vi reparationer och service på bland annat datorer och IT-produkter. Det vi inte kan, eller får, reparera själva sänder vi till andra märkesverkstäder, allt för att garantier skall gälla på era datorer och IT-produkter.

Kontor 910X350

Serviceavtal och fjärrsupport

Teckna serviceavtal med oss och då kan även vår fjärrsupport ingå. I de flesta fall kan vi lösa problem via fjärruppkoppling, du får då på ett smidigt sätt en snabb och professionell service.

Begär gärna en offert av oss, klicka här och fyll i formuläret.

Vi hjälper dig gärna med IT- och datasupport!

Daniel Ström

Projektledning IT 010-762 41 24