Fungerande kommunikation är viktigt!

Kommunikation är ett grundläggande behov mellan två eller flera personer. Många gånger skall kommunikationen göras på distans, vilket inte är enkelt i sig men då är fungerande telefonilösningar ett mycket viktigt tekniskt stöd.

Trots att många faktiskt pratar mindre i telefon idag än tidigare, så använder vi våra telefoner mycket mer än någonsin. Vi sköter vår e-post, letar fakta på Internet, har Teams-möten, sköter våra arbetsuppgifter via olika appar samt skickar och tar emot bilder, film och ljud som en mycket viktig del i vår kommunikation. Detta gör att både telefoni och IT mer och mer hänger ihop.

När det hänger ihop på rätt sätt, ger det dig och dina kollegor möjlighet att göra ännu bättre affärer - och det är det vi på Curator hjälper er med.

Ringup Logo Färg

Medlemmar i Ringup-kedjan

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag. I dagsläget har kedjan ca 60 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Östersund i norr. Trestads Mobil Curator är kedjans representant i Uddevalla-området. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

1989 var dåvarande Trestads Mobil med och startade kedjan Ringup, så vi har varit med i, och utvecklat branschen i över 30 år.

I butiken hittar du blanda annat mobiltelefoner från Samsung, iPhone, Sony med flera av de större mobiltelefonleverantörerna.

Öppettider: Helgfria vardagar kl. 8-18

Klicka här för att komma till vår Ringup-butik!

Soluno Företagstelefoni I Molnet

Telefoni-system

Curator har lång erfarenhet av att leverera telefonisystem, och hos oss får du hjälp med behovsanalys, installation, utbildning, service.

Soluno - Telefonväxel i molnet

Företagstelefoni som fungerar med alla enheter och alla olika operatörer! Telefoni för företag som tillgodoser just era behov. Växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.

I samband med att vi tittar över ert behov så tar vi hänsyn till er verksamhet, hur nu jobbar samt även behovet kring följande punkter:

  • Inomhusförstärkning av mobiltelefontäckning
  • Fiberinstallationer
  • Bredbandsaccesser
  • Operatörsavtal på fast och mobil telefoni
  • Trådlösa telefoner
  • Telefoni för analoga system, ISDN, ADSL, mm
  • Röstbrevlådor, telefonsvarare
  • Mobiltelefoner
  • IP Telefoni

Vi hjälper dig gärna med er Kommunikation!

Carina Sävland

Telekom 010-762 41 23

Helena Holgersson

Ringup-butik 010-762 41 28