Pawel Czerwinski Yrctkx99wou Unsplash

Aktuellt

2 December 2020

LSS-boende i Munkedal

Nu är vi igång med LSS-boendet i Munkedal. Det skall vara klart i juni 2021. Vi har fått detta uppdrag ihop med Brixly och vi gör allt som rör elinstallationer, brandlarm samt data.

8 October 2020

Curator hjälper Lidl i Karlstad

Nu är renovering och utbyggnationen igång av Lidl i Karlstad. Förutom nya elinstallationer byter vi all belysning samt uppdaterar data/nätverk. Vi räknar med att vara klara vecka 50.
​Detta är den femte Lidl-butiken vi har fått förtroendet att "uppgra…

8 October 2020

Bryggpollare med belysning

Vi har installerat två stycken bryggpollare på en brygga strax intill Skaftöbron i Getevikssund. Snyggt och praktiskt med belysning, 6 stycken dioder i varje.

29 September 2020

Vattenreningsverk med solkraft!

I samarbete med Uddevalla Energi har vi på Curator levererat en solcellsanläggning till Vattenreningsverket (Skansverket) i Uddevalla.
Totalt 90 solcellspaneler med ca 30kw installerad effekt. 9 solcellspaneler är monterade på fasaden, resterande …
18 September 2020

Tryggt för resenärer

Vi renoverar och reparerar hissar på Stena Jutlandica. Detta görs under drift, och då är det viktigt att informera resenärerna om vad som är på gång och varför de inte kan åka hiss för tillfället.

14 September 2020

Feberscanning i förebyggande syfte

I Coronatider säkrar många företag upp sig och arbetar förebyggande för att minska smittspridning. Curator levererar feberscanning-system till våra kunder. Många gånger sköts scanning idag manuellt/för hand vid personalentréer och besöksentréer. Med …

14 September 2020

Varning för mycket fusk kring solanläggningar

Installation av solanläggning kräver seriösa och noggranna installatörer. Läs artikeln i Mäklarvärlden och se inslaget från SVTs program Plus, via länkarna här nedan.

 

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen (IN) menar att ma…

11 September 2020

Tryggat Hagalid äldreboende i Dals-Ed

I samarbete med Sven Johanssons Bygg har Curator levererat lås till Hagalids äldreboende i Dals-Eds kommun. Arbetet har pågått i totalt 6 etapper och under flera år.

Vi har levererat och installerat komplett beslagning inkl. elslutbleck och dörrauto…

« 1 2 3 »