telit rs900

Fastmonterad telefon

Telit RoadStar RS900 är en robust GSM/3G telefon för fast installation i fordon och speciellt anpassad för yrkesfordon som buss, lastbil, skogsmaskiner, arbetsfordon, etc. Telefonen har extern mikrofon och separat högtalare för handsfree samtal samt en telefonlur för privata samtal. En extern GSM/3G antenn ger förbättrad mottagning i områden med dålig GSM/3G täckning. Stora tydliga knappar på tangentbordet och en högupplöst färgdisplay med användarvänligt menysystem.

Zodiactransp

Komradio

Zodiac Transport är en modern, fullt programmerbar mobil radio till ett fantastiskt pris. Formatet är en av de marknadens minsta vilket gör att den passar i alla tänkbara miljöer. Med stor display på 2 rader samt mycket enkelt handhavande där programmerbara snabbknappar gör denna radio till din nya favorit.

Zodiac Transport passar både i befintliga och nya radionät och hanterar ett flertal olika singnaleringsmetoder såsom Pilotton, DCS, DTMF samt flera olika typer av 5-tonssingnalering. Chassiet består av pressgjuten aluminium vilket gör radion tålig och väl anpassad för krävande industri- och transportmiljö.

Zodiacc

Handhållen komradio

Zodiac Team Pro Waterproof är en vidareutveckling av den pålitliga  Zodiac Team Pro+ med mycket bra räckvidd, lång drifttid samt kristallklart ljud, allt oavsett väder och vind. Handhavandet är enkelt med stora knappar och belyst grafisk display.

Komradion levereras tillsammans med batteri, antenn samt snabb bordsladdare.

Vi hjälper dig gärna med dina Fordonsfrågor!

Johan Lauridsen

Säljare Fordon & Marin 010-762 41 18