Vi är både återförsäljare och montörer av två stora bilinredningstillverkare, System Edström och Sortimo.

System Edström

En fordonsinredning skall vara anpassad till yrkets olika behov samt trygg och säker.

System Edström krocktestar all sin fordonsinredning. Detta görs enligt en internationell standard och utförs av oberoende testinstitut. Samarbetet sker med det franska institutet INRS som är de enda i världen som satt upp normer för krocktest av fordonsinredning. Detta test kräver högre krockhastigheter samt många fler specificerade lastvikter, än hos andra testinstitut.

"Flexibilitet är väldigt viktigt för oss. För att våra kunder ska bli nöjda med sin bilinredning så är det av stor vikt att vi kan hjälpa till att effektivisera och optimera varje inredning efter våra kunders behov. Vi hjälper dig att optimera din transportbil efter just dina specifika behov. Det viktigaste är att du blir nöjd! Du kan alltid komplettera en gammal inredning från oss med nya produkter, allting är kompatibelt."

Som en av System Edströms "Preferred dealers" kan Curator erbjuda upp till 5 års garanti på både inredning och montering av System Edströms inredningar.

Se våra filmer om System Edström

System Edstöms Bilinredning

System Edströms Mobila arbetsplatser

 

 

 

 

Sortimo

Med Sortimos SR5 fordonsinredning (Sortimo hyllsystem generation 5) tar du din arbetsorganisering till en ännu högre nivå.

Mer lastutrymme med plats för ännu fler verktyg och arbetsmaterial, dessutom organiserat med struktur och överblick som sparar tid eftersom du slipper leta efter det du behöver. Även produkter från andra tillverkare, som t.ex. Gedore, Hilti, Bosch och många fler av Sortimos BOXX-partner kan enkelt integreras tack vare systemets kompatibilitet.

Johan Ernst, Sverige chef på Sortimo: "Vi på Sortimo har de senaste 30 åren krocktestat våra system och vi kan därför dokumentera för vad de håller och hur säkra de är." 

Sortimo erbjuder 2 års garanti på fordonsinredningar och när vi på Curator, som certifierade montörer utför jobbet tillkommer ytterligare 1 års garanti!

Vi hjälper dig gärna med Inredning!

Per-Martin Hermansson

Projektledning Fordon 010-762 41 25