Ljusattning Omega 36Page25

Belysning - ger er båt det lilla extra

Med effektbelysning sätter ni inte bara en personlig touch på båten utan får även en massa smarta funktioner som förhöjer båtupplevelsen. Båtsystem har en mängd spännande varianter på effektbelysning - som förenar både nytta och nöje. Ni kan exempelvis sätta belysning under trappstegen för en snygg effekt som dessutom gör det lättare att trampa rätt. Att koppla dimmer till olika typer av belysning gör det möjligt att skapa en funktionell och aktivitetsorienterad ljusmiljö ombord. Anpassa ljuset efter era behov och växla enkelt mellan arbetsljus och mysbelysning.

53 45 Dometic Dsp3512t 9600002557 55345 11

Omvandlare

För att använda sig utav 230v produkter i en båt behövs en omvandlare som gör om 12v eller 24v till rätt spänning. Storleken på omvandlaren är beroende på hur mycket 230v produkten förbrukar.

Torka håret, brygg en espresso och titta på dina favoritfilmer precis som hemma. Res med alla bekvämligheter du föredrar. Dometics nya generation premiumomvandlare i SinePower DSP-T-serien har även fördelarna med en prioritetskoppling för nätdrift med spänningssynkronisering och ett energibesparande smart viloläge. 

MCA 2425

Laddare

Bärbar elektronik ger mobila livsstilar ökad komfort och bekvämlighet. Att ha en batteriladdare är viktigt för att säkerställa dina apparater har tillräckligt med kraft för pålitlig och långsiktig prestanda. Dometics sortiment av laddare täcker nästan alla batteridrivna produkter som du kanske planerar att ta med dig när du reser bort. Designade för enkel användning samt ger dig möjlighet att snabbt ladda på ett sätt som skyddar batteriet från skada.

 

Vi hjälper dig gärna med dina marinfrågor!

Johan Lauridsen

Säljare Fordon & Marin 010-762 41 18